Search
Left Quote    Every day I get up and look through the Forbes list of the richest people in America. If I
- Robert Orben    
Right Quote
 
[login] | [Register]
Forum Index » Site and Forum Bugs » Viewing Topic and Replies
Post Reply


        Viewing Topic: Blogs
  This user is offline  gravy
  Subject: "Blogs" Posted: @ 4:23 pm on Mar 12 2007   

Member #: 294
Rank: User - (63)
Since: 03/07/07
Posts: 66
From: MN

If I try to enter a blog, I get that I did not enter the CAPTCHA correctly everytime. I know I entered it right, cause I didnt want to write the blog again.


Photo Hosting Scripts? It's what I do....
    Viewed: 8,857 Times | Reply to This | To top
  This user is offline  bs0d
  Subject: "re: Blogs" Posted: @ 5:14 pm on Mar 12 2007    

Member #: 1
Rank: Admin. - (1,505)
Since: 02/06/05
Posts: 600
From: USA

Hrm, it looks like lingh0e added one just fine. I'll check into it... Stupid CAPTCHA! Maybe i'll increase the font size for it as well...




-bs0d | AllSyntax.com

    Viewed: 8,851 Times | Reply to This | To top
  This user is offline  gravy
  Subject: "re: Blogs" Posted: @ 7:58 pm on Mar 12 2007    

Member #: 294
Rank: User - (63)
Since: 03/07/07
Posts: 66
From: MN

  bs0d said...

< i> Hrm, it looks like lingh0e added one just fine. I'll check into it... Stupid CAPTCHA! Maybe i'll increase the font size for it as well...

Thanks man, I added my first Blog just a few minutes ago. I don't know why it worked this time but it did.

FIXED!




Photo Hosting Scripts? It's what I do....

    Viewed: 8,846 Times | Reply to This | To top
  This user is offline  bs0d
  Subject: "re: Blogs" Posted: @ 9:06 pm on Mar 12 2007    

Member #: 1
Rank: Admin. - (1,505)
Since: 02/06/05
Posts: 600
From: USA

Ok, cool. Looks like im going to have to run blog titles through a junk array, the "?" seems to be throwing off the Mod_Rewrite.




-bs0d | AllSyntax.com

    Viewed: 8,840 Times | Reply to This | To top
  This user is offline  gravy
  Subject: "re: Blogs" Posted: @ 9:38 pm on Mar 12 2007    

Member #: 294
Rank: User - (63)
Since: 03/07/07
Posts: 66
From: MN

Atually when I go to view my own Blog entry i get this:


[404] Page Not Found



The page you have requested could not be found. Some links may have changed, so it is best to browse the site for the updated link, or double check your link and try again.


Dont know what is ahppening there.




Photo Hosting Scripts? It's what I do....

    Viewed: 8,837 Times | Reply to This | To top
  This user is offline  bs0d
  Subject: "re: Blogs" Posted: @ 10:33 pm on Mar 12 2007    

Member #: 1
Rank: Admin. - (1,505)
Since: 02/06/05
Posts: 600
From: USA

Its the ? in the URL. Take it out and it will work. I'll fix this soon when I get time.




-bs0d | AllSyntax.com

    Viewed: 8,834 Times | Reply to This | To top
Viewing Page: 1 of 1


1 |

You must be logged in to post on the forums. Login or Register








"AllSyntax.com" Copyright © 2002-2018; All rights lefted, all lefts righted.
Privacy Policy  |  Internet Rank