Search
Left Quote    Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something.
- Plato (427-347 B.C.)    
Right Quote
 
[login] | [Register]
Forum Index » Site and Forum Bugs » Viewing Topic and Replies
Post Reply


        Viewing Topic: Getting this error
  This user is offline  gravy
  Subject: "Getting this error" Posted: @ 10:54 pm on Jun 23 2007   

Member #: 294
Rank: User - (63)
Since: 03/07/07
Posts: 66
From: MN

Post data error: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' '1')' at line 2

I am getting this quite a bit lately. Makes it hard to reply or post things. Doesn't happen all of the time, just once and while.


Photo Hosting Scripts? It's what I do....
    Viewed: 7,612 Times | Reply to This | To top
  This user is offline  bs0d
  Subject: "re: Getting this error" Posted: @ 11:58 pm on Jun 23 2007    

Member #: 1
Rank: Admin. - (1,505)
Since: 02/06/05
Posts: 600
From: USA

Someone else was saying they are having the same problem. Do you know when its happening? Is it when you "reply to this" or use the quick reply at the bottom of a thread? or when starting new topics?

When that happens, does it post your message anyway? let me know




-bs0d | AllSyntax.com

    Viewed: 7,605 Times | Reply to This | To top
  This user is offline  bs0d
  Subject: "re: Getting this error" Posted: @ 1:21 am on Jun 24 2007    

Member #: 1
Rank: Admin. - (1,505)
Since: 02/06/05
Posts: 600
From: USA

Ok I think I fixed it. I found the error occured when you replied via the reply image at the top-right of all topics. That code did not contain a variable I was using to identify the page number for multiple page topics, hince the '' .

We'll see if she works now. Let me know if you experience any problems




-bs0d | AllSyntax.com

    Viewed: 7,585 Times | Reply to This | To top
  This user is offline  gravy
  Subject: "re: Getting this error" Posted: @ 12:53 am on Jun 25 2007    

Member #: 294
Rank: User - (63)
Since: 03/07/07
Posts: 66
From: MN

  bs0d said...

< i> Ok I think I fixed it. I found the error occured when you replied via the reply image at the top-right of all topics. That code did not contain a variable I was using to identify the page number for multiple page topics, hince the '' .

We'll see if she works now. Let me know if you experience any problems


Yup thats the only time I ran into the problem was from the Reply Image at top. Thanks for fixing it dude.




Photo Hosting Scripts? It's what I do....

    Viewed: 7,567 Times | Reply to This | To top
Viewing Page: 1 of 1


1 |

You must be logged in to post on the forums. Login or Register








"AllSyntax.com" Copyright © 2002-2018; All rights lefted, all lefts righted.
Privacy Policy  |  Internet Rank